Termeni si conditii

Utilizarea websiteului RPRS echivaleaza cu acceptarea acestor termeni si conditii („Termeni si conditii”). Daca nu sunteti de acord, va rugam sa nu utilizati aceasta platforma. RPRS depune toate eforturile pentru a se asigura ca informatiile publicate pe acest site sunt corecte. Cu toate acestea, RPRS nu isi asuma nici o responsabilitatea pentru corectitudinea informatiei sau pentru continutul acesteia. Utilizatorii care se bazeaza pe aceste informatii isi asuma toate riscurile in aceasta privinta.

Protectia datelor personale

RPRS nu ofera datele personale colectate unor terti fara consintamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri este furnizata doar ca ansamblu de date si nu contine nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

Accesul la anumite servicii de informatii din cadrul acestei platforme este protejat cu o parola. Va rugam sa nu dezvaluiti aceasta parola altor persoane.

Continutul

Continutul website-ului este proprietatea RPRS si nu poate fi preluat, modificat sau vandut decat cu acordul expres al RPRS. Informatiile de pe website sunt disponibile cu scop informativ si pot fi preluate partial doar cu citarea sursei (www.rprs.ro – link integral), in conformitate cu legislatia privind drepturile de autor si prevederile Clubului Roman de Presa.

RPRS depune toate eforturile pentru a oferi cele mai bune servicii de informare. Cu toate acestea, RPRS nu isi asuma raspunderea de buna functionare a surselor externe catre care se fac trimiterile (link-uri), neffind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

Despagubiri

Neluare la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana fizica sau juridica nu exclude dreptul RPRS de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli.