Publicatii

Publicatii RPRS va invita sa puneti la dispozitia cititorilor si membrilor sai publicatii care trateaza tema migratiei romanilor, pentru o mai buna intelegere a acestui fenomen, precum si a efectelor sale asupra populatiei si statului roman.

RPRS ofera o platforma independenta si gratuita pentru promovarea lucrarilor, studiilor, eseurilor publicate de autorii romani din strainatate, in vederea imbunatatirii accesului la studii de specialitate si promovarii lucrarilor in randul comunitatii stiintifice in ansamblu. Consideram ca este foarte important ca aceste materiale sa fie cunoscute unui public cat mai larg, nu numai pentru a da nastere unor noi subiecte de socializare, schimburi de idei sau pentru stabilirea de noi contacte, ci si pentru a implica autorii romani din strainatate in formarea studentilor si a comunitatii de romani.

Autorii care doresc sa-si faca disponibile pe site-ul nostru lucrarile, materialele stiintifice, eseurile si alte lucrari de specialitate publicate sunt rugati sa ne contacteze.