Va invitam sa va implicati in acest demers!

Implicati-va Va asteptam atat cu articole si opinii bazate pe experienta dumneavoastra profesionala, cat si cu puncte de vedere personale inspirate din viata de zi cu zi. Am conceput acest website ca un mijloc de a tine pasul cu interesele si necesitatile profesionistilor si muncitorilor romani aflati in afara granitelor Romaniei.

Romanii plecati pot impartasi din informatiile care le-au fost de folos in decursul acomodarii la tara adoptiva, pe platforma RPRS. Echipa va multumeste anticipat pentru interesul vostru de a sprijini alti conationali cu informatii concrete si sfaturi practice.

RPRS doreste sa implice si alte persoane (fizice sau juridice) in procesul de dezvoltare a site-ului. Intentia este de a coopta si alti conationali in activitatile RPRS, prin diseminarea si impartasirea de informatii si experiente profesionale sau personale, menite sa ajute vietile romanilor din comunitatile unde traiesc.

Informatiile publicate vor ajuta in primul rand romanii din strainatate, insa prin intermediul activitatii noastre nu vom ezita sa ne implicam, sa sustinem si sa promovam proiecte care ar putea conduce si la imbunatatirea vietii romanilor din tara.

Cei care doresc sa isi dedice o mica parte din timpul lor unor activitati voluntare in beneficiul comunitatii de romani din diaspora sunt invitati sa ne contacteze, pentru a discuta despre posibilitati de colaborare si despre modul in care isi pot promova ideile prin intermediul platformei noastre.

Important: Toate articolele si materialele vor fi publicate in nume propriu.

Va asteptam sa ne impartasiti ideile la urmatoarea adresa: contact@rprs.ro.

Recomandari si reguli:

  • Dati un titlu clar si sugestiv articolului / materialului propus
  • Folosirea diacriticelor nu este obligatorie
  • Alegeti cateva cuvinte cheie relevante pentru cei care sunt interesati de informatiile pe care doriti sa le prezentati pe website-ul RPRS
  • Luati legatura cu RPRS inainte de a trimite materiale/articole spre publicare
  • Dupa trimiterea propunerii, materialul va aparea pe site numai dupa aprobarea acestuia de catre RPRS
  • Decizia privind publicarea contributiei, precum si dreptul de a edita si publica un material, apartine in exclusivitate RPRS