Echipa RPRS

Daniel Nicolae Popescu - Manager Proiect RPRS

Dan Popescu Daniel este fondatorul RPRS. Lucreaza de aproape patru ani ca Research Officer in departamentul de cercetare al Centrului National de Recunoastere si Echivalare Academica din Marea Britanie. De-a lungul activitatii profesionale in aceasta organizatie, a fost implicat in diverse proiecte din domeniul educatiei, ulterior specializandu-se in echivalarea calificarilor din Europa de Sud-Est. A studiat stiinte juridice (2000-2004) la Universitatea „Petre Andrei” din Iasi si studii europene, politici si integrare europeana (2005-2007) la Centrul de Studii Europene, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Domenii de expertiza/interes:

  • recunoastere academica
  • sisteme de educatie si formare in UE
  • politici educationale
Catalin Rosu - Expert IT

Catalin Rosu Catalin lucreaza ca Senior Developer in cadrul Aqua Intelligence. Anterior a lucrat ca Systems Developer in cadrul companiei GCC Innova. A absolvit in 2003 Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA), specializarea Informatica Economica. Din 2009 detine un master in Informatica de Gestiune la aceeasi universitate si mai multe certificate Microsoft (MCPD - Microsoft Certified Professional Developer, MCTS - Microsoft Certified Technology Specialist). In afara de tehnologiile informationale, Catalin este pasionat de activitatile in aer liber, cum ar fi fotbalul si calatoriile.

Domenii de expertiza/interes:

  • programare
  • tehnologii web
  • baze de date
Georgiana Socianu - Editor Publicatii RPRS, Jurnalist

Turcanu Roxana Georgiana Socianu este jurnalista, licentiata in Stiintele Comunicarii la Universitatea "Al. I. Cuza" din Iasi. Si-a castigat experienta jurnalistica in cei trei ani petrecuti alaturi de TVR Cultural, unde, pe langa rolul de reporter la Jurnalul Cultural, a colaborat la seria de documentare "Ziduri si Umbre", in calitate de coproducator si actor. Timp de un an a semnat rubrica "Bursa Talentelor", difuzata de TVR Cultural saptamanal, in care a prezentat tineri artisti romani emergenti. Este pasionata de psihologie, iar in 2014 a absolvit un master la University College London.Alti colaboratori:

Momentan analizam posibilitatile de colaborare cu alti specialisti, din diverse domenii, care ne vor ajuta sa dezvoltam platforma RPRS. Lista colaboratorilor va mai fi completata pe parcurs.